Ontdek de organisaties

Bij HIGHSCHOOL.NL bundelen we alle High School kansen voor jou in één overzicht! Ontdek de vier Nederlandse organisaties die onvergetelijke High School uitwisselingen naar Canada en Amerika organiseren. Iedere organisatie is uniek en biedt een verschillend pakket, andere benadering en begeleiding. Verken de mogelijkheden via hun websites en vind de ideale match die aansluit bij jouw wensen en ambities. Maar dat is nog niet alles! Wij streven naar een zorgeloze voorbereiding voor jouw High School ervaring. Daarom introduceren we met trots onze partner in reisverzekeringen, gespecialiseerd in High School Exchanges. En terwijl jij jouw grenzen verlegt, zouden je ouders misschien interesse hebben om een internationale student in huis te verwelkomen?

HIGHSCHOOL.NL - Your Future Starts Abroad

Ontdek de mogelijkheden van ASSE Nederland, Information Planet, Travel Active, YFU Nederland, Tasman Verzekeringen en Travel Active Holland. Bij vragen contacteer de desbetreffende organisatie, breng een bezoekje aan de High School Canada & Amerika Fair of stuur ons een berichtje.

14 t/m 18.5 jaar
45+ jaar ervaring
Classic, Choice, Private en Private Plus
Op maat mogelijk
Semester of Schooljaar

Een onvergetelijk avontuur waar je wijzer van wordt. Het ASSE Nederland team werkt nauw samen met ASSE international en plaatst studenten al meer dan 45 jaar op verschillende high schools. Het unieke aan een ASSE highschooluitwisseling is dat je zowel in Nederland als op je locatie in het buitenland begeleid wordt. Weet je al goed wat je wilt? Dan zit je bij ASSE goed.

 • Amerika of Canada
Bezoeken

15 t/m 19 jaar
30+ jaar ervaring
Classic, Select en Summerschool
Op maat mogelijk
3 tot 10 maanden

Open je wereld met onvergetelijke en authentieke ervaringen. Cheerleader of Footballplayer worden in Amerika of een prom bijwonen in Canada; bij Travel Active kan het allemaal. Tijdens jouw high school avontuur verblijf je bij een gastgezin. Je kunt kiezen voor verschillende uitwisseling periodes: een zomer, trimester, semester of heel schooljaar.

 • Amerika en Canada
Bezoeken

Bij Tasman Verzekeringen zit je goed als je op zoek bent naar een uitgebreide en voordelige reisverzekering voor verschillende soorten reizen naar het buitenland. Ook wanneer je een High School year gaat doen in Canada of Amerika, staat Tasman voor je klaar! Wil je meer weten? Check dan de website voor meer informatie.

  Bezoeken

  11 t/m 19 jaar
  25+ jaar ervaring
  Classic, Select, Frans en Engels
  Op maat mogelijk
  Semester of Schooljaar

  Ontdek het buitenland op een educatieve manier. Information Planet is specialist in onder andere highschool in Amerika of Canada en begeleidt jou van A tot Z. Ze bieden twee uitwisselingsprogramma’s aan voor Amerika: de Classic en de Select. Voor Canada kun je kiezen of je in een Engelstalige of Franstalige regio wilt zitten. Verder kun je zelf de periode bepalen en denken ze graag met je mee voor programma’s op maat.

  • Amerika en Canada
  Bezoeken

  12 t/m 19 jaar
  65 jaar ervaring
  Op maat mogelijk
  Semester of Schooljaar

  Make the world your home. YFU biedt meer dan 40 landen aan als highschool bestemming, waarvan onder andere Amerika en Canada. In 1958 zijn de eerste Nederlandse jongeren naar het buitenland gestuurd en inmiddels zijn er al meer dan 7.000 Nederlandse jongeren begeleid op een uitwisselingsprogramma. Je kunt kiezen uit een semester of een heel schooljaar.

  • Amerika en Canada
  Bezoeken

  Net zoals Nederlandse highschoolers naar het buitenland willen, willen buitenlandse scholieren ook een High School uitwisseling doen in Nederland. Deze studenten worden erg geholpen door gezinnen die zich graag aanbieden als gastgezin. High School Holland koppelt gastgezinnen aan buitenlandse studenten die bij hen passen. Zo komen er ieder jaar studenten uit o.a. Brazilië, Thailand, Italië, Australië en Amerika naar Nederland. Hoe vet is dat? Check de website voor meer informatie.

  • Nederland
  Bezoeken